All inclusive Egypte! 4 dagen genieten inclusief TOP resort & vluchten vanaf slechts €401!

p.p. vanaf
401,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
8 jan. 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Ali Baba Palace **** @ Egypte

4 december 2020

Geniet van een heerlijke vakantie in het prachtige Egypte! Vertrek voor 4 dagen naar deze unieke bestemming. Voor het bizarre bedrag van €401 zijn je vluchten en een super 4* resort inbegrepen én verblijf je op basis van all inclusive! Je boekt deze top deal het goedkoopst met vertrek op vrijdag 8 januari 2021. 

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Hurghada. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft tijdens je vakantie in Ali Baba Palace ****. Dit 4*-hotel nabij de Egyptische badplaats Hurghada is een geschikte accommodatie als je op zoek bent naar een zonvakantie met vooral heel veel ontspanning. Dit hotel heeft een megagroot buitenbad inclusief glijbanen! Je kan ook lekker genieten op het strand, deze ligt vlak voor de deur!

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

p.p. vanaf
401,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
8 jan. 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!