WOW! Complete vakantie Egypte = CHEAP! Check 'm snel...

Vakantie Egypte incl. vluchten en verblijf in een luxe 4* resort + !

p.p. vanaf
402,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Marina Lodge **** @ Egypte

22 januari 2021

We hebben weer een topdeal gevonden! Voor slechts €402 geniet jij in een heerlijk 4* resort o.b.v. all inclusive. En dat in het prachtige, indrukwekkende Egypte! Dit word dus optimaal genieten van een welverdiende vakantie. Bij deze prijs zijn je vluchten en transfers ook inbegrepen. Je vertrekt voor deze prijs op bijvoorbeeld

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf naar Hurghada. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Marina Lodge ****. Dit hotel is gelegen op een prachtige locatie aan het water & dichtbij het strand. Het is de ideale uitvalsbasis voor duikliefhebbers! Combineer een relaxte vakantie met activiteiten. Dat wordt genieten!

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

p.p. vanaf
402,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mis nooit meer een topdeal!