All inclusive Egypte: veel luxe + 4* resort + Aqua Park + vluchten vanaf slechts €505!

p.p. vanaf
505,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
12 apr. 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

 Titanic Resort & Aqua Park **** @ Egypte

25 november 2020

Dit 4* Titanic Resort & Aqua Park staat op onze bucketlist en wacht op jou vanaf slechts €505! Heel veel luxe + all inclusive + waterpark + prachtige kamers + vluchten = WAANZIN! Vlieg voor deze prijs op maandag 12 april 2021 en verblijf 8 dagen in een heerlijk luxe paradijs! Ook omliggende data zijn SUPER voordelig!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Hurghada. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Titanic Resort & Aqua Park ****. Dit is een super gaaf en prachtig resort! Het ademt luxe en comfort. Het waterpark is een paradepaardje. Snelle glijbanen, veel zwembaden, bars & meer. Dit wordt de vakantie van je leven!

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

p.p. vanaf
505,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
12 apr. 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!