Luxe zonvakantie Egypte: incl. 5* Titanic Palace hotel & vluchten! | Hotel Titanic Palace *****

Luxe zonvakantie Egypte: incl. 5* Titanic Palace hotel & vluchten!

p.p. vanaf
,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Hotel Titanic Palace ***** @ Egypte

20 februari 2021

Dit 5* Titanic Palace & Aqua Park resort staat op onze bucketlist en wacht op jou voor slechts €! Heel veel luxe + + waterpark + prachtige kamers & vluchten = WAANZIN! Vlieg voor deze prijs op bijvoorbeeld .

Verblijf

Je verblijft in het Hotel Titanic Palace *****. Dit is een super gaaf en prachtig resort! Het ademt luxe en comfort. Het waterpark is een paradepaardje. Snelle glijbanen, veel zwembaden, bars & meer. Dit wordt de vakantie van je leven!

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

p.p. vanaf
,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mis nooit meer een topdeal!