All inclusive genieten tijdens deze luxe 5* zonvakantie in Egypte!

p.p. vanaf
604,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
5 feb. 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

SPLASHWORLD Jaz Aquaviva ***** @ Egypte

28 november 2020

Voor slechts €604 verblijf jij 4 dagen in dit TOP resort met heerlijke buitenzwembaden en glijbanen. Je vertrekt op vrijdag 5 februari 2021, maar ook andere data zijn voordelig te boeken.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Hurghada. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in SPLASHWORLD Jaz Aquaviva *****. Er is een zalig zwembad en je kunt heerlijk in een lounge zitten en wat eten en drinken. Dit hotel is erkend met duurzaamheidslabel en heeft een heerlijk buitenzwembad met meerdere glijbanen. Te gek toch?! Er gaat ook een gratis shuttlebus naar een privéstrand.

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
604,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
5 feb. 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!