Vertoef o.b.v. all inclusive in een prachtig resort in Egypte!

p.p. vanaf
423,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
7 jan. 2021
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Royal Albatros Moderna ***** @ Egypte

25 november 2020

Voor slechts €423 geniet jij van een welverdiende 4-daagse vakantie. Je vertrekt op donderdag 7 januari 2021, maar ook andere data zijn voordelig te boeken. Met wie ga jij genieten van deze all inclusive vakantie?

Vervoer

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Sharm el-Sheikh. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Royal Albatros Moderna *****. Dit resort is perfect voor een heerlijke gezinsvakantie. De kamers zijn ruim en modern ingericht en in het restaurant kan je kiezen uit allerlei gerechten vanuit verschillende werelddelen. Een ding is zeker, dit wordt een onvergetelijke vakantie.

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
423,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
7 jan. 2021
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!