Verblijf o.b.v. volpension in dit heerlijke Egyptische resort voor weinig!

p.p. vanaf
734,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
Volpension
14 jan. 2021
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

ROBINSON Club Soma Bay ****+ @ Egypte

22 september 2020

Voor slechts €734 kan jij genieten van deze welverdiende 4-daagse vakantie o.b.v. volpension. Je vertrekt het meest voordelig op donderdag 14 januari 2021, maar ook andere data zijn voordelig te boeken.

Vervoer

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Hurghada. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in ROBINSON Club Soma Bay ****+. Dit schitterende resort bevindt zich aan de mooiste baai van de Rode Zee. Het resort heeft een heerlijke spa, buitenzwembaden en zelfs een golfbaan. Je kunt hier uitstekend relaxen, maar ook voor wat meer activiteit zit je hier goed. Het is namelijk mogelijk om te surfen, zeilen en kitesurfen, super tof! Verder zijn alle kamers van alle gemakken voorzien.

217F34190B84D276E1AFB018AFCCAD0C

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
734,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
Volpension
14 jan. 2021
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!