Ultiem genieten van deze luxe all inclusive vakantie @ Egypte!

p.p. vanaf
445,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
7 jan. 2021
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Splashworld Coral Sea Waterworld **** @ Egypte

20 oktober 2020

Voor slechts €445 kan jij genieten van deze 4-daagse all inclusive vakantie! Je vertrekt het goedkoopst op donderdag 7 januari 2021, maar ook andere data zijn voordelig te boeken.

Vervoer

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Sharm el-Sheikh. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Splashworld Coral Sea Waterworld ****. Zoals de naam al doet vermoeden is dit hotel fantastisch voor iedereen die gek is op water en glijbanen. Suis van de snelste glijbanen en geniet van alle andere waterattracties. Maar er is ook genoeg anders te beleven, het hotel beschikt immers ook over een tennisbaan, of huur een waterfiets, want het strand ligt aan je voeten!

Splashworld Coral Sea Waterworld **** kamer

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
445,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
7 jan. 2021
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!