[dagen] chillen in een 4*-resort o.b.v. [verzorging] voor slechts €[prijs]! | Brayka Bay Resort ****

6 dagen chillen in een 4*-resort o.b.v. all inclusive voor slechts €625!

p.p. vanaf
625,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
5 jun. 2021
6 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Brayka Bay Resort **** @ Egypte

20 februari 2021

Wauw, jij gaat nu wel heel voordelig naar Egypte! Je vertrekt namelijk op een 6-daagse zonvakantie voor slechts €625! Bij de prijs zijn je vluchten, transfers en verblijf o.b.v. all inclusive inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld zaterdag 5 juni 2021, wat een goed vooruitzicht!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Marsa Allam. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Brayka Bay Resort ****. Dit resort is weggelegd voor de echte rustzoekers. Wandelend door de kleurrijke tuin heb je absoluut niet het idee dat achter het hotel de woestijn begint. Zoveel bloemen en planten, een prachtige oase. Er is geen animatie met opzwepende beats, maar rustige lounge muziek om bij weg te dromen of plannen te maken voor een snorkeltrip of duiksafari. Of doe mee met het uitgebreide sportprogramma. Maar relaxen bij het zwembad mag ook. In het water of op het land, er is keuze genoeg.

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

p.p. vanaf
625,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
5 jun. 2021
6 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!