Geniet 8 dagen in Egypte o.b.v. all inclusive voor slechts €510!

p.p. vanaf
510,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
14 jun. 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Bingo Egypte **** @ Egypte

29 november 2020

Wil jij tropische temperaturen & geniet van onbeperkt eten & drinken? Dan is deze Bingo deal naar Egypte perfect! Je gaat namelijk al 8 dagen naar deze heerlijke bestemming en verblijft daar o.b.v. all inclusive voor slechts €510. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld maandag 14 juni 2021, maar ook op andere data kun je voordelig vertrekken.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Hurghada. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in een viersterrenhotel. Eenmaal aangekomen in Egypte, verneem je in welk hotel je zult verblijven!

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

p.p. vanaf
510,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
14 jun. 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!