Geniet 8 dagen in Egypte o.b.v. all inclusive voor slechts €636!

p.p. vanaf
636,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
10 sep. 2020
8 dagen
Maastricht
Check meer data

Bingo Egypte **** @ Egypte

5 augustus 2020

Wil jij tropische temperaturen & geniet van onbeperkt eten & drinken? Dan is deze Bingo deal naar Egypte perfect! Je gaat namelijk al 8 dagen naar deze heerlijke bestemming en verblijft daar o.b.v. all inclusive voor slechts €636. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld donderdag 10 september 2020, maar ook op andere data kun je voordelig vertrekken.

Vervoer

Je vliegt vanaf Maastricht naar Hurghada. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in een viersterrenhotel. Eenmaal aangekomen in Egypte, verneem je in welk hotel je zult verblijven!

Egypte Hurghada strand met hutje met schelpen

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

p.p. vanaf
636,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
10 sep. 2020
8 dagen
Maastricht
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!