Sunvacay naar Egypte! Inclusief vluchten, transfers en 4* verblijf op basis van all inclusive!

p.p. vanaf
381,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
8 jan. 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Arabella Azur **** @ Egypte

25 november 2020

Time to go to paradise! Ga genieten van het zonnetje, het strand en het lekkere eten... Je vertrekt 4 dagen voor €381. Bij deze prijs zijn je vluchten & transfers inbegrepen, plus je verblijft op basis van all inclusive! Vertrek voordelig op vrijdag 8 januari 2021.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Hurghada. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Arabella Azur ****. Dit hotel lijkt met zijn witte bogen en koepels wel een Arabisch dorp! In dit hotel is er genoeg te doen, je kan prachtig duiken & snorkelen, windsurfen, dansen in de discotheek en chillen bij de shishalounge. 

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
381,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
All inclusive
8 jan. 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!