LUXE CRUISE | Voor slechts €449 8 dagen genieten in een 5* cruiseschip o.b.v. volpension!

p.p. vanaf
449,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
Volpension
31 mei 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

5* cruiseschip @ Egypte

23 november 2020

Wauw, voor slechts €449 maak je een luxe 5* cruise over de Nijl! Je verblijft op een luxueus cruisschip o.b.v. volpension. Voor deze prijs vertrek je op bijvoorbeeld maandag 31 mei 2021. Laat je 8 dagen heerlijk in de watten leggen en geniet van spectaculaire uitzichten en alle highlights rondom de Nijl.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Hurghada. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft tijdens je reis op een 5* cruiseschip. Hier verblijf je o.b.v. volpension. Er is Nederlandse begeleiding aanwezig op het schip! Dit is de ideale uitvalsbasis om de vele bezienswaardigheden van Egypte te ontdekken ...

Jouw bestemming: Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk aan hoge temperaturen, veel piramides en droge woestijnen. Het land heeft een zeer lange en rijke geschiedenis die veel mensen een beetje kennen. Egypte heeft van vroeger uit een handelsstatus meegekregen waardoor er nu overal marktjes, winkeltjes en straatverkopers zijn. Een walhalla voor toeristen als je het ons vraagt! Verder staat het land bekend om de specerijen, de rivier de Nijl en de mooie stranden. Dat laatste maakt dat het tegenwoordig een heerlijke bestemming voor een strandvakantie is! Wist je bijvoorbeeld dat je heel goed kunt duiken in de Rode Zee? Verder is de hoofdstad Caïro echt een bezoekje waard en kan je het land gewoon niét verlaten zonder onder andere de piramides, tempels en graftombes te bezoeken! Bekijk hier al onze Egypte deals!

p.p. vanaf
449,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Egypte
2 personen
Volpension
31 mei 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!