Vacay @ Duitsland!

p.p. vanaf
95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Duitsland
2 personen
All inclusive
3 dagen
Check meer data

Landgasthof Wüllner *** @ Duitsland

2 oktober 2020

Winterberg is eigenlijk bekend als skigebied, maar in de andere seizoenen kan je er ook genieten! Bijvoorbeeld met deze all inclusive deal. Je verblijft 3 dagen in ons buurland voor €95. Bij deze prijs zijn al je maaltijden en gratis toegang tot de kegel- en midgetgolfbaan inbegrepen. Je vertrekt voor deze prijs op heel veel data t/m december 2020.

Let op: ook in de herfstvakantie te boeken!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Landgasthof Wüllner ***. Dit landgasthof ligt in het hart van Sauerland en wordt omringd door prachtige natuur en charmante dorpjes. Wandel- en fietsliefhebbers zijn hier goed op hun plek. Kom na een dag actief bezig te zijn geweest tot rust in de wellness met sauna, sanarium of infaroodcabine. En geniet van de Duitse maaltijden!

wullner

Jouw bestemming: Duitsland

Jarenlang was ons buurland Duitsland de populairste vakantiebestemming van Nederlanders. Het is lekker dichtbij, en het is een divers land qua natuur en steden. Het is een land met een bijzondere en lange geschiedenis. Het is een perfecte bestemming voor een "doe vakantie". Zo kun je gaan hiken door het Zwarte Woud, steden ontdekken, of de sproojeskastelen bezoeken. Berlijn, de hoofdstad van het lans is zeker een bezoekje waard! In deze stad kun je de Berlijnse Muur bekijken maar ook heel veel cultuur snuiven! Voor de mensen die van attracties houden, is het attractiepark Europa-Park misschien iets ;)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: ook in de herfstvakantie te boeken!

p.p. vanaf
95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Duitsland
2 personen
All inclusive
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!