Uniek overnachten @ Duitsland

Overnacht op een glamping in de meivakantie 2021!

p.p. vanaf
101,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Duitsland
2 personen
Logies
7 mei 2021
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Kleinblittersdorf @ Duitsland

19 oktober 2020

Ga een weekend naar Duitsland in de meivakantie 2021! Je verblijft 3 dagen in een uniek natuurhuisje op een glamping. Je vertrekt op vrijdag 7 mei 2021 voor slechts โ‚ฌ101!

Ook buiten de meivakantie vertrek je voordelig!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verbijft in een Natuurhuisje in Kleinblittersdorf. Dit schattige natuurhuisje ligt op een Glamping Resort in Duitsland. Je komt hier helemaal tot rust in de knusse natuurhuisjes. Neem de fiets mee en ga er lekker op uit of maak een prachtige wandeling. Het resort ligt namelijk in het UNESCO Biosfeerreservaat Bliesgau. 

Jouw bestemming: Duitsland

Jarenlang was ons buurland Duitsland de populairste vakantiebestemming van Nederlanders. Het is lekker dichtbij, en het is een divers land qua natuur en steden. Het is een land met een bijzondere en lange geschiedenis. Het is een perfecte bestemming voor een "doe vakantie". Zo kun je gaan hiken door het Zwarte Woud, steden ontdekken, of de sproojeskastelen bezoeken. Berlijn, de hoofdstad van het lans is zeker een bezoekje waard! In deze stad kun je de Berlijnse Muur bekijken maar ook heel veel cultuur snuiven! Voor de mensen die van attracties houden, is het attractiepark Europa-Park misschien iets ;)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Ook buiten de meivakantie vertrek je voordelig!

p.p. vanaf
101,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Duitsland
2 personen
Logies
7 mei 2021
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!