Getaway @ Duitsland

Verblijf 5 dagen o.b.v. all inclusive bij de Moezel!

p.p. vanaf
339,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Moezelstreek Duitsland
2 personen
All inclusive
2 nov. 2020
5 dagen
Check meer data

Hotel Eurostrand Resort Moseltal **** @ Moezelstreek Duitsland

27 november 2020

Laat je verwennen in dit luxe 4* resort bij de Moezel! Je verblijft 5 dagen in dit heerlijke resort voor slechts €339 o.b.v. all inclusive. Voor deze prijs vertrek je op maandag 2 november 2020. Wees er snel bij want op=op! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Eurostrand Resort Moseltal ****. Dit grote resort ligt in Leiwen aan de Moezel en heeft alles voor een topvakantie! Er is een zwembad, bowlngbaan, minigolf en fietsverhuur dus jij gaat je hier niet vervelen. Maar ook buiten het resort is er genoeg te doen, je kan prachtige wandel en fietstochten maken, een bezoekje brengen aan één van de romantische wijndorpjes of ga een dagje naar Trier! Waar wacht je nog op?

Jouw bestemming: Moezelstreek Duitsland

Binnen 4 uurtjes rijden vanaf Utrecht bevind je je al in de Moezelstreek in Duitsland. De Moezelstreek is een groene omgeving waar, de naam zegt het al, de Moezel doorheen stroomt. De Moezel is een rivier van 544 kilometer die stroomt door Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. In de Moezelstreek in Duitsland is veel te zien én te doen. Wandel over de heuvels en geniet van prachtige uitzichten of maak een fietstocht langs de Moezel. En wist je dat in de Moezelstreek heerlijke wijn wordt gemaakt? Dit is zeker het proeven waard! Plan ook een bezoekje in naar Trier of Koblenz. Trier is een van de oudste steden van Duitsland. Koblenz heeft een prachtige historische binnenstad, waar veel moois te zien is. Kortom, in de Moezelstreek in Duitsland is genoeg te beleven!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
339,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Moezelstreek Duitsland
2 personen
All inclusive
2 nov. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!