Zwempret in Duitsland!

p.p. vanaf
147,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Berlijn
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Tropical Island Resort **** @ Berlijn

1 oktober 2020

Verblijf op dit geweldige resort en leef je uit in het subtropisch zwemparadijs in Duitsland! Geniet 2 dagen van alle glijbanen, zwembaden, bubbelbaden en veel meer voor maar €147! Je vertrekt voor deze prijs op verschillende data in oktober 2020 o.b.v. logies en ontbijt! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Tropical Island Resort ****. Dit hotel bevindt zich op ongeveer een uur rijden van Berlijn en de grootste reden om hier te overnachten is natuurlijk het Tropical Island waterparadijs van maar liefst 66.000 m2! Je zult je hier dus geen moment vervelen. Test alle glijbanen, watertoestellen, golfslagbaden & meer! Gegarandeerd plezier voor jong & oud!

4

Jouw bestemming: Berlijn

Berlijn is een ongelooflijk veelzijdige hoofdstad die jij zeker eens moet bezoeken! Het is het lievelingetje van velen: er hangt een hele relaxte sfeer en je voelt je er direct thuis. Berlijn is dé trendmetropool van Europa en trekt kunstenaars, globetrotters, shopaholics en tal van andere, verschillende mensen. “In Berlijn lijkt alles mogelijk” is een veel gehoorde uitspraak. Dagelijks openen dan ook nieuwe restaurants, cafés, galeries en bars hun deuren en spontane evenementen zijn hier de gewoonste zaak van de wereld! Maar Berlijn is niet alleen hip: de stad vertelt als geen andere de geschiedenis van de 20ᵉ eeuw. Bij de Brandenburger Tor, de resten van de Muur of Checkpoint Charlie komt het verleden als grensstad tussen het Westen en Oosten tot leven. Na de val van de Muur werd Berlijn in no time een bruisende wereldstad. Nu aan jou de kans om deze metropool in je hart te sluiten!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
147,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Berlijn
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!