Kerstshoppen @ Düsseldorf!

Inclusief 4* hotel o.b.v. logies en ontbijt

p.p. vanaf
35,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Duitsland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Mercure hotel Düsseldorf Süd **** @ Duitsland

2 oktober 2020

Ga struinen over de gezellige kerstmarkten in Düsseldorf! Je verblijft 2 dagen in Düsseldorf voor slechts €35 o.b.v. logies en ontbijt. Je verblijft op heel veel data voordelig van november t/m december, dus ook in de kerstvakantie! Check it out!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Mercure hotel Düsseldorf Süd ****. Dit 4* hotel met moderne kamers ligt in Düsseldorf. Dichtbij het centrum, ideaal om deze stad te gaan verkennen. Bezoek in de winter de gezellige kerstmarkten en ga lekker shoppen! 

Jouw bestemming: Duitsland

Jarenlang was ons buurland Duitsland de populairste vakantiebestemming van Nederlanders. Het is lekker dichtbij, en het is een divers land qua natuur en steden. Het is een land met een bijzondere en lange geschiedenis. Het is een perfecte bestemming voor een "doe vakantie". Zo kun je gaan hiken door het Zwarte Woud, steden ontdekken, of de sproojeskastelen bezoeken. Berlijn, de hoofdstad van het lans is zeker een bezoekje waard! In deze stad kun je de Berlijnse Muur bekijken maar ook heel veel cultuur snuiven! Voor de mensen die van attracties houden, is het attractiepark Europa-Park misschien iets ;)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
35,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Duitsland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!