Citytrip naar Düsseldorf inclusief 4* Hilton verblijf met ontbijt!

p.p. vanaf
44.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Duitsland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Hilton Düsseldorf @ Duitsland

15 juli 2020

Ontdek Düsseldorf tijdens deze 2-daagse citybreak vanaf €44,50! Hierbij is je 4* verblijf in een Hilton Hotel o.b.v. logies en ontbijt inbegrepen. Je verblijft er voordelig op veel data t/m oktober 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hilton Düsseldorf. Dit luxe hotel is van alle gemakken voorzien! Zo is er een restaurant, fitnessruimte en zijn er luxe kamers. Ook kan je genieten van een heerlijk drankje in de luxe bar van het hotel. Ideaal! 

103918414

Jouw bestemming: Duitsland

Jarenlang was ons buurland Duitsland de populairste vakantiebestemming van Nederlanders. Het is lekker dichtbij, en het is een divers land qua natuur en steden. Het is een land met een bijzondere en lange geschiedenis. Het is een perfecte bestemming voor een "doe vakantie". Zo kun je gaan hiken door het Zwarte Woud, steden ontdekken, of de sproojeskastelen bezoeken. Berlijn, de hoofdstad van het lans is zeker een bezoekje waard! In deze stad kun je de Berlijnse Muur bekijken maar ook heel veel cultuur snuiven! Voor de mensen die van attracties houden, is het attractiepark Europa-Park misschien iets ;)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
44.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Duitsland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!