2 dagen naar het grootste & gaafste tropische zwemparadijs van Duitsland (incl. verblijf) voor €129!

p.p. vanaf
129,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Duitsland
2 personen
Logies & ontbijt
9 jan. 2021
2 dagen
Faizabad
Check meer data

2 dagen naar het grootste & gaafste tropische zwemparadijs van Duitsland (incl. verblijf) voor €129!

27 november 2020

Tropisch zwemparadijs

Tropisch zwemparadijs | Wauw, wie wil nou niet naar dit te gekke tropische zwemparadijs? Het gigantische complex beschikt over een exotische waterwereld, een betoverende lagune en talrijke waterattracties! Je gaat al 2 dagen naar dit supergave waterpretpark voor maar €129! Bij deze prijs is ook je verblijf en toegang tot de spa inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op  bijvoorbeeld zaterdag 9 januari 2021, maar ook op andere data kun je voordelig vertrekken!

Vervoer

De deal is op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je fijn op eigen tempo met de auto af kunt reizen naar Krausnick-Groß Wasserburg.

Accommodatie

Op zoek naar een tropische vakantiebestemming in Duitsland? Wij hebben de perfecte deal voor je gevonden. In Krausnick-Groß Wasserburg vind je Europa's grootste tropische vakantiebestemming: het Tropical Islands Resort. Het waterpretpark beschikt over een exotische waterwereld en in de mystieke lagune kun je door de grotten dwalen. Ook kun je heerlijk relaxen aan de Zuidzee, onder de palmbomen op een tropisch zandstrand. Amazonia, het buitenbereik van Tropical Islands dat het hele jaar geopend is, biedt op circa 35.000 m² talrijke waterattracties, uitgestrekte ligweiden, sportvelden en wellness- en ontspanningsmogelijkheden voor de hele familie. Naast de vele zwembaden bevindt zich hier de whitewater river, een stroomversnelling van 250 meter lengte! Het absoluut hoogtepunt is de 25 meter hoge glijbaantoren met wel vier glijbanen, gegarandeerd waterplezier! De openingstijden zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Tijdens het verblijf zijn de waterwereld en de wellness en spa uiteraard inbegrepen. Overnacht in een gethematiseerde kamer midden in deze tropische omgeving of verblijf in een van de goed uitgeruste mobile homes die naast het Tropical Islands Resort gelegen zijn op het campinggedeelte Areal.

Tropisch zwemparadijs

Jouw bestemming: Duitsland

Je verblijft in het plaatsje Krausnick-Groß Wasserburg, gelegen in de Duitse deelstaat Brandenburg. Doen je ogen zeer van al het zwemmen? Al met een uurtje rijden sta je in de hoofdstad van Duitsland, Berlijn! Berlijn is de trendmetropool van Europa en trekt kunstenaars, globetrotters, shopaholics en tal van andere, verschillende mensen. "In Berlijn lijkt alles mogelijk" is een veel gehoorde uitspraak. Er openen dan ook dagelijks nieuwe restaurants, cafés, galerijen en bars hun deuren en spontane evenementen zijn hier de gewoonste zaak van de wereld. Maar Berlijn is niet alleen hip. De stad vertelt als geen andere de geschiedenis van de 20e eeuw. Bij de Brandenburger Tor, de resten van de Muur of Checkpoint Charlie komt het verleden als grensstad tussen het Westen en het Oosten tot leven. Na de val van de Muur werd Berlijn in no-time een bruisende wereldstad

Reisgezelschap

De prijs is o.b.v. 2 personen.

Jouw bestemming: Duitsland

Jarenlang was ons buurland Duitsland de populairste vakantiebestemming van Nederlanders. Het is lekker dichtbij, en het is een divers land qua natuur en steden. Het is een land met een bijzondere en lange geschiedenis. Het is een perfecte bestemming voor een "doe vakantie". Zo kun je gaan hiken door het Zwarte Woud, steden ontdekken, of de sproojeskastelen bezoeken. Berlijn, de hoofdstad van het lans is zeker een bezoekje waard! In deze stad kun je de Berlijnse Muur bekijken maar ook heel veel cultuur snuiven! Voor de mensen die van attracties houden, is het attractiepark Europa-Park misschien iets ;)

p.p. vanaf
129,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Duitsland
2 personen
Logies & ontbijt
9 jan. 2021
2 dagen
Faizabad
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!