Cheap citytrip Berlijn!

p.p. vanaf
25,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Berlijn
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

a&o Berlin Mitte @ Berlijn

24 augustus 2020

Wauw, goedkoper kan het bijna niet! Maak een 2-daagse citytrip naar Berlijn voor maar €25. Verblijf in een fijn verblijf Berlin Mitte met logies en ontbijt. Je vertrekt voor deze prijs op nog bijna alle data t/m maart 2021

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hostel a&o Berlin Mitte. Zoals de naam al zegt staat het hostel in Berlin Mitte, het centrale en bruisende stadsdeel van Berlijn. Je vindt hier veel bezienswaardigheden, zoals de Brandenburger Tor, Alexanderplatz en nog veel meer! Daarnaast zijn in Berlin Mitte veel gezellige cafés en restaurants te vinden. Ook het hostel zelf biedt genoeg gezelligheid. Speel een potje tafelvoetbal of biljart. 's Avonds kun je een lekker drankje drinken in de bar. 

55567

Jouw bestemming: Berlijn

Berlijn is een ongelooflijk veelzijdige hoofdstad die jij zeker eens moet bezoeken! Het is het lievelingetje van velen: er hangt een hele relaxte sfeer en je voelt je er direct thuis. Berlijn is dé trendmetropool van Europa en trekt kunstenaars, globetrotters, shopaholics en tal van andere, verschillende mensen. “In Berlijn lijkt alles mogelijk” is een veel gehoorde uitspraak. Dagelijks openen dan ook nieuwe restaurants, cafés, galeries en bars hun deuren en spontane evenementen zijn hier de gewoonste zaak van de wereld! Maar Berlijn is niet alleen hip: de stad vertelt als geen andere de geschiedenis van de 20ᵉ eeuw. Bij de Brandenburger Tor, de resten van de Muur of Checkpoint Charlie komt het verleden als grensstad tussen het Westen en Oosten tot leven. Na de val van de Muur werd Berlijn in no time een bruisende wereldstad. Nu aan jou de kans om deze metropool in je hart te sluiten!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
25,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Berlijn
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!