2-daagse getaway Beieren!

Inclusief verblijf in gaaf 4**** hotel én uitgebreid ontbijt

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Duitsland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Mittermeiers Alter Ego Hotel**** @ Duitsland

27 november 2020

Ga naar het prachtige middeleeuwse stadje Beieren met deze top deal! Je gaat 2 dagen naar dit moderne hotel voor slechts €69, dit is inclusief heerlijk ontbijtje. Je kan deze deal t/m december 2021 boeken, genoeg keuze dus! 

Ook te boeken in de schoolvakanties!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Mittermeiers Alter Ego Hotel****. Dit zeer moderne hotel, gelegen in de buurt van het rustige stadje Rothenburg ob der Tauber, is een nieuwe weg ingeslagen. Het nieuwe concept is erop gericht dat gasten zoveel mogelijk zelf kunnen doen. Je kan jezelf inchecken en ook direct zelf een drankje pakken achter de bar, hoe handig is dat? Achteraf moet je wel natuurlijk netjes afrekenen. In de moderne keuken kan je zelf aan de slag en je maaltijd bereiden. Breng een bezoekje aan Rothenburg ob der Tabuer en ontdek deze oude twaalfde eeuwse stad. Loop over de stadsmuren en eindig met een biertje op het Martplein!

Jouw bestemming: Duitsland

Jarenlang was ons buurland Duitsland de populairste vakantiebestemming van Nederlanders. Het is lekker dichtbij, en het is een divers land qua natuur en steden. Het is een land met een bijzondere en lange geschiedenis. Het is een perfecte bestemming voor een "doe vakantie". Zo kun je gaan hiken door het Zwarte Woud, steden ontdekken, of de sproojeskastelen bezoeken. Berlijn, de hoofdstad van het lans is zeker een bezoekje waard! In deze stad kun je de Berlijnse Muur bekijken maar ook heel veel cultuur snuiven! Voor de mensen die van attracties houden, is het attractiepark Europa-Park misschien iets ;)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Ook te boeken in de schoolvakanties!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Duitsland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!