Genieten @ Duitsland!

Ga voor een ontspannen vakantie naar het belgische Beieren!

p.p. vanaf
29,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Beieren
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Feriendorf Glasgarten @ Beieren

27 november 2020

Even er samen tussen uit? Groot gelijk! Vanaf €29 verblijf je 2 dagen in het mooie Beieren! Beschikbaar op heel veel data t/m maart 2021. Wees er snel bij!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Feriendorf Glasgarten. Dit vakantiepark ligt in het Beierse Woud. Je hebt een prachtig uitzicht op de Eixendorfer See, dé plek om in de zomer even af te koelen. Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietsroutes en golfliefhebbers. Er ligt namelijk een golfbaan naast het park! Maak een uitstapje naar praag of ga een dagje naar Regensburg, er is genoeg te doen! Je verblijft in een appartement met kitchenette of ga een hapje eten bij een lokaal restaurant!

Jouw bestemming: Beieren

In Beieren, beter bekend als dé grootste bondsstaat van Duitsland, barst het van de bezienswaardigheden! Als wij één van de leukste bezienswaardigheden moeten kiezen, is dat toch wel kasteel Neuschwanstein. Wellicht komt dit bijzondere kasteel je wel bekend voor? Het diende namelijk als inspiratiebron voor het bekende Disney kasteel! En wist je dat de bekende stad München de hoofdstad is van Beieren? Ga hier in oktober naartoe en beleef de Oktoberfesten van München, of bezoek de beroemde kerstmarkt in de winter periode. Een echte aanrader! Een andere bezienswaardigheid en tevens één van de mooiste plekken in Beieren, is de Königssee. Dit is een prachtig meer omringd door bergen.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
29,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Beieren
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!