3 dagen veelzijdig Sauerland

Uniek verblijf in karakteristiek hotel

p.p. vanaf
65,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Sauerland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Parkhotel Andreasberg *** @ Sauerland

27 november 2020

Sta binnen no time in het prachtige Sauerland en geniet volop van de natuur. Verblijf 3 dagen in dit gezellige hotel voor slechts €65 o.b.v. logies en ontbijt. Liever half pension? Dat kan tegen een kleine meerprijs! Je verblijft hier voordelig op veel data t/m november 2021, dus ook in de herfstvakantie!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Parkhotel Andresberg ***. Dit kleinschalige hotel ligt centraal gelegen in het heuvelachtige Sauerland. Bezoek vanuit het hotel de populaire plaatsen Winterberg en Willingen en geniet van de natuur. Het hotel is gevestigd in een voormalige dorpschool, wat zorgt voor een unieke ervaring. 

Jouw bestemming: Sauerland

Dichter bij huis dan je denkt vind je één van de mooiste natuurgebieden van Duitsland. Het Sauerland ligt in een prachtige omgeving tussen groene heuvels, uitgestrekte weiden, rivieren en indrukwekkende stuwmeren. Laat in de winter je sportiefste kant zien op de pistes van Willingen en geniet van verschillende après-ski mogelijkheden in Winterberg. In de lente en zomer leent het gebied uitstekend voor wandelen, zwemmen en andere activiteiten. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar de levendige stad Meschede en plof neer op een van de vele terrasjes. Ook aan cultuur geen gebrek! Breng een bezoek aan één van de vele kastelen of ontdek de sporen van het industriële verleden in de oude mijnen. Niks staat jou in de weg voor een fantastische vakantie! 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
65,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Sauerland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!