FAMILIE-uitje: verblijf in Legoland holiday village @ Denemarken voor slechts €!

p.p. vanaf
,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

FAMILIE-uitje: verblijf in Legoland holiday village @ Denemarken voor slechts €!

27 november 2020

Legoland Denemarken 

Ben jij klaar voor een ultiem familie-uitje? Zet je schrap want voor het mooie bedrag van  verblijf jij al voor in het vakantiepark Legoland Holiday Village! Je overnacht in een gethematiseerde houten cottage of wijnvat, dat is toch super leuk?! Je vertrekt voor deze prijs op . 

Vluchten & transfers

Je vliegt vanaf naar Billund in Denemarken. Bij aankomst kun je een taxi nemen of het openbaar vervoer om bij je accommodatie te komen. Je kunt er ook voor kiezen om een huurauto te nemen, zodat je ook de rest van de omgeving gemakkelijk kunt verkennen! 

Accommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je in een van de gethematiseerde accommodaties van vakantiepark Legoland Holiday Village ***. Je kunt zelf kiezen of je slaapt in een wijnvat, een cottage vol LEGO details of een van de andere leuke huisjes! Het park is gelegen op loopafstand van het LEGOLAND park, waar je een uliem-familie uitje kunt beleven! 

LEGO Discovery Centre

Stap binnen in het leukste pretpark van Duitsland en waan je in een wereld vol met LEGO-blokjes! Leef je uit met het hele gezin en bouw je eigen fantasiewereld. Het kleurrijke pretpark staat garant voor 2800 m² aan plezier. Ben je uitgebouwd? Neem dan plaats in de 4D-cinema voor een geweldige voorstelling. Aan het einde van de dag neem je een unieke LEGO-souvenir mee als herinnering aan dit geweldige familie-uitje.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met . Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Jouw bestemming: Denemarken

Denemarken is een echt vakantieland en is ideaal voor een rondreis met de auto. Door de grote afwisseling in natuur en cultuur is geen dag hetzelfde! Geniet van de prachtige natuurgebieden, mooie stranden en leuke steden! Voor de designliefhebbers is dit het perfecte land! Bezoek musea in bijvoorbeeld de tweede stad van Denemarken Aarhus! Of ga de natuur in! Bezoek de mooie stranden, middeleeuwse kastelen, klimbossen en Vikingdorpen. 

p.p. vanaf
,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mis nooit meer een topdeal!