Ontdek Curaçao met je eigen huurauto vanuit een TOP verblijf voor €867!

Ontdek Curaçao met je eigen huurauto vanuit een TOP verblijf voor €867!

p.p. vanaf
867,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Curaçao
2 personen
Check meer data

Rancho el Sobrino Resort **+ @ Curaçao

27 januari 2021

Voor de bizarre prijs van €867 ontdek je hét bounty eiland Curaçao tijdens een zonvakantie! Je vluchten, huurauto & TOP verblijf zijn inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld . Wow!

Verblijf

Je verblijft in Rancho el Sobrino Resort **+. Deze kleurrijke appartementen bevinden zich op nog geen 300 meter van het bounty strand. Je kunt in de hangmatten volledig tot rust komen of een goed boek lezen. Voor de lekkerste hapjes en drankjes kun je terecht bij het restaurant of in de gezellige bar.

Jouw bestemming: Curaçao

Curaçao is het grootste eiland van de voormalige Nederlandse Antillen en is enorm populair onder Nederlanders. Het staat onder de meeste toeristen bekend als een heerlijk en ontspannen eiland, maar er is ook genoeg te doen en te zien. Wist je bijvoorbeeld dat er maar liefst 65 erkende duikplekken zijn? Perfect voor onderwaterliefhebbers! Ook als natuurliefhebber zit je hier op het juiste adres, want de natuur op Curaçao is erg veelzijdig. Verder staat het eiland natuurlijk garant voor witte stranden, een heldere zee, veel zon en temperaturen rond de 30 graden. Geniet dus van de lekkerste cocktails in een beachbar, huur een auto en verken het eiland of beoefen een van de verschillende watersporten. Waarvoor je ook komt, Curaçao biedt voor ieder wat wils! Bekijk hier al onze Curaçao deals!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
867,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Curaçao
2 personen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!