Paradise is calling! Geniet 7 dagen @ bounty Curaçao vanaf slechts €1100!

p.p. vanaf
1100,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Curaçao
2 personen
Logies
8 jul. 2020
7 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boutique Hotel ‘T Klooster *** @ Curaçao

6 juli 2020

Ja ja heerlijk dealtje weer! Vertrek voor maar liefst 7 dagen naar Bounty Curaçao! Je kunt nu vanaf slechts €1100 vertrekken naar dit paradijs op de Caribbean. Je vertrekt voor deze prijs op bijvoorbeeld woensdag 8 juli 2020. Boek snel, want Curaçao is waiting for you! 

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Curaçao. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in het Boutique Hotel ‘T Klooster ***. Het klooster is kanariegeel, dus je zal het niet snel voorbij lopen! Alle kamers zijn gelegen aan de tropische binnentuin en het zwembad. Mocht je zin hebben om even de stad te gaan verkennen dan kun je gemakkelijk de pontjesbrug over wandelen om in het hart van het centrum te komen. Perfect gelegen dus! 

2B212AE0D1E38AC4040B199627AF50D6

Jouw bestemming: Curaçao

Curaçao is het grootste eiland van de voormalige Nederlandse Antillen en is enorm populair onder Nederlanders. Het staat onder de meeste toeristen bekend als een heerlijk en ontspannen eiland, maar er is ook genoeg te doen en te zien. Wist je bijvoorbeeld dat er maar liefst 65 erkende duikplekken zijn? Perfect voor onderwaterliefhebbers! Ook als natuurliefhebber zit je hier op het juiste adres, want de natuur op Curaçao is erg veelzijdig. Verder staat het eiland natuurlijk garant voor witte stranden, een heldere zee, veel zon en temperaturen rond de 30 graden. Geniet dus van de lekkerste cocktails in een beachbar, huur een auto en verken het eiland of beoefen een van de verschillende watersporten. Waarvoor je ook komt, Curaçao biedt voor ieder wat wils! Bekijk hier al onze Curaçao deals!

p.p. vanaf
1100,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Curaçao
2 personen
Logies
8 jul. 2020
7 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!