All inclusive @ Cuba! 9 dagen in een heerlijk hotel + vluchten & meer €585!

p.p. vanaf
585,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Cuba
2 personen
All inclusive
29 sep. 2019
9 dagen
Brussel Internationaal
Check meer data

Gran Caribe Villa Tortuga *** @ Cuba

22 april 2020

Leer sigaren rollen en dans de salsa op straat... Het kan allemaal op Cuba! Met deze deal vertrek jij voor 9 dagen naar dit paradijs op aarde. Vanaf slechts €585 verblijf je op basis van all inclusive en zijn je vluchten ook nog eens inbegrepen. Je vertrekt voor deze prijs op zondag 29 september 2019. Ga genieten van Cuba!

Vervoer

Je vliegt vanaf Brussel Internationaal naar Varadero. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Gran CaribeVilla Tortuga ***.Naast uiteraard te genieten van zon, zee en strand biedt Cuba nog veel meer, zoals salsa en cocktails (mojito!). Hoe fijn is het als je hier gewoon in je eigen hotel van kunt genieten? Villa Tortuga is een gezellig hotel in Varadero met diverse faciliteiten, waaronder de mogelijkheid tot… juist, salsa dansen en cocktails drinken. En dankzij de ideale ligging krijg je ook nog eens de Cubaanse cultuur mee!

17

Jouw bestemming: Cuba

Cuba is een prachtig Caribisch land met een rijke geschiedenis. Je zult het vooral kennen van Fidel Castro, de beroemde oldtimers, de sigaren en de salsa muziek. Maar Cuba is zoveel meer! Het heeft een ontzettend levendig karakter, prachtige grote steden, vele gebergten en kleurrijke huizen. Daarnaast is het ook een perfecte bounty bestemming. Wist je bijvoorbeeld dat er op Cuba meer dan 60 verschillende palmsoorten zijn? En de zee telt wel 900 verschillende vissoorten, dus het is ook een geweldige snorkel- en duikplek. Als je het echte Amerikaanse gevoel wilt krijgen is het zeker een aanrader om te gaan paardrijden, en vergeet ook niet het natuurreservaat in Rio Maximo te bezoeken. Daar vind je maar liefst 140.000 flamingo's! Bekijk hier al onze Cuba deals!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
585,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Cuba
2 personen
All inclusive
29 sep. 2019
9 dagen
Brussel Internationaal
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!