Bodemprijs! 9 dagen all inclusive genieten op het paradijs op aarde: CUBA voor slechts €1076!

p.p. vanaf
1076,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Cuba
2 personen
All inclusive
10 mei 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Club Amigo Atlantico *** @ Cuba

13 augustus 2020

Leer sigaren rollen en dans de salsa op straat... Het kan allemaal op Cuba! Met deze deal vertrek jij voor 9 dagen naar dit paradijs op aarde. Vanaf slechts €1076 verblijf je op basis van all inclusive en zijn je vluchten & transfers ook nog eens inbegrepen. Je vertrekt voor deze heerlijke prijs op maandag 10 mei 2021

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Holguin. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in het Hotel Club Amigo Atlantico ***. Dit uitstekende resort ligt in Guardalavaca op Cuba. Plons in de mooie zwembaden, geniet van de nette kamers, meerdere restaurants, een gevarieerd activiteitenprogramma en een prachtige ligging aan zee! Gegarandeerd een top vakantie!

32370D3D571DAF807B00A49D25D8A363

Jouw bestemming: Cuba

Cuba is een prachtig Caribisch land met een rijke geschiedenis. Je zult het vooral kennen van Fidel Castro, de beroemde oldtimers, de sigaren en de salsa muziek. Maar Cuba is zoveel meer! Het heeft een ontzettend levendig karakter, prachtige grote steden, vele gebergten en kleurrijke huizen. Daarnaast is het ook een perfecte bounty bestemming. Wist je bijvoorbeeld dat er op Cuba meer dan 60 verschillende palmsoorten zijn? En de zee telt wel 900 verschillende vissoorten, dus het is ook een geweldige snorkel- en duikplek. Als je het echte Amerikaanse gevoel wilt krijgen is het zeker een aanrader om te gaan paardrijden, en vergeet ook niet het natuurreservaat in Rio Maximo te bezoeken. Daar vind je maar liefst 140.000 flamingo's! Bekijk hier al onze Cuba deals!

p.p. vanaf
1076,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Cuba
2 personen
All inclusive
10 mei 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!