Bodemprijs! genieten op het paradijs op aarde: CUBA voor slechts €553!

p.p. vanaf
553,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Club Amigo Atlantico *** @ Cuba

24 november 2020

Leer sigaren rollen en dans de salsa op straat... Het kan allemaal op Cuba! Met deze deal vertrek jij voor naar dit paradijs op aarde. Vanaf slechts €553 verblijf je op basis van en zijn je vluchten & transfers ook nog eens inbegrepen. Je vertrekt voor deze heerlijke prijs op

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf naar Holguin. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in het Hotel Club Amigo Atlantico ***. Dit uitstekende resort ligt in Guardalavaca op Cuba. Plons in de mooie zwembaden, geniet van de nette kamers, meerdere restaurants, een gevarieerd activiteitenprogramma en een prachtige ligging aan zee! Gegarandeerd een top vakantie!

Jouw bestemming: Cuba

Cuba is een prachtig Caribisch land met een rijke geschiedenis. Je zult het vooral kennen van Fidel Castro, de beroemde oldtimers, de sigaren en de salsa muziek. Maar Cuba is zoveel meer! Het heeft een ontzettend levendig karakter, prachtige grote steden, vele gebergten en kleurrijke huizen. Daarnaast is het ook een perfecte bounty bestemming. Wist je bijvoorbeeld dat er op Cuba meer dan 60 verschillende palmsoorten zijn? En de zee telt wel 900 verschillende vissoorten, dus het is ook een geweldige snorkel- en duikplek. Als je het echte Amerikaanse gevoel wilt krijgen is het zeker een aanrader om te gaan paardrijden, en vergeet ook niet het natuurreservaat in Rio Maximo te bezoeken. Daar vind je maar liefst 140.000 flamingo's! Bekijk hier al onze Cuba deals!

p.p. vanaf
553,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!