Genieten aan boord van deze Caribbean cruise voor maar €179!

p.p. vanaf
179,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Miami
3 personen
Volpension
30 mrt. 2020
8 dagen
Check meer data

Cruise Westelijke Caribbean @ Miami

22 april 2020

Dit is jouw kans om eindelijk eens een cruise te maken! Voor slechts €179 verblijf je 8 dagen aan boord van de MSC Armonia o.b.v. volpension. Voor deze top prijs vertrek je op maandag 30 maart 2020. Pak deze kans en boeken maar!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Deze cruise naar de Westelijke Caribbean brengt jou vanuit Miami naar Jamaica, de Kaaimaneilanden en Mexico. Je zal verblijven op de MSC Armonia, een enorm schip met enorm veel facilteiten, zoals een discotheek en meerdere zwembaden.

cr s msc armonia restaurant cr s msc armonia restaurant 3

Jouw bestemming: Miami

Miami is gelegen in het Zuid-Oosten van Florida en ligt aan een rivier die dezelfde naam draagt als de stad. De Miami rivier ligt tussen de Atlantische Oceaan en de Florida Everglades. Miami staat ook bekend om haar stranden, zoals Miami Beach en South Beach. De kuststrook van Miami wordt door veel mensen dan ook wel de 'Amerikaanse Rivièra' genoemd. Ook staat deze stad bekend om haar geweldige nachtleven. Wereldberoemde DJ's zijn hier dan ook vaak genoeg te vinden. Miami is tegenwoordig een erg geliefde metropool, die zeker een bezoekje verdient!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 3 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
179,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Miami
3 personen
Volpension
30 mrt. 2020
8 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Caribbean Cruise = €179

Mis nooit meer een topdeal!