Complete 16-daagse rondreis Costa Rica incl. vluchten, verblijf & excursies!

p.p. vanaf
1829,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Costa Rica
2 personen
Logies & ontbijt
18 jan. 2021
16 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Rondreis @ Costa Rica

28 november 2020

Heb je zin om een geweldige rondreis te maken door één van de meest prachtige landen ter wereld? Het kan! Op bijvoorbeeld maandag 18 januari 2021 kun je al voor slechts €1829 vertrekken naar het schitterende Costa Rica, waar je een heerlijke, indrukwekkende 16-daagse rondreis te wachten staat. Dit is inclusief vluchten, transfers, verblijf, alle transfers & meer!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Faizabad. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Tijdens je rondreis verblijf je in goede toeristenklasse hotels in comfortabele kamers.

Jouw bestemming: Costa Rica

Costa Rica heeft het allemaal; nevel- en regenwouden, vulkanisch gebied, een vriendelijke bevolking, heerlijk eten, tropische palmstranden en een rijke dierenwereld met leguanen en gifkikkers. Weelderig groene landschappen als je uit het raam kijkt, een zacht briesje door je haren en bijna voel je je als een van de locals... Maak prachtige wandelingen met je fotocamera in de aanslag; kun jij een luiaard, toekan of kapucijnaap spotten? Dit land is een must voor zelfs de meest verwende natuurliefhebber! Wist je trouwens dat Columbus degene is die het land Costa Rica heeft genoemd? Het betekent letterlijk: rijke kust! Nog een opvallend weetje: Costa Rica heeft geen leger meer. Het geld wat hierdoor overblijft wordt gebruikt voor onderwijs, cultuur en veiligheid, waardoor de inwoners van Costa Rica al meerdere malen op de eerste plaats hebben gestaan op de Happy Planet Index. ¡Pura Vida!

p.p. vanaf
1829,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Costa Rica
2 personen
Logies & ontbijt
18 jan. 2021
16 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!