Wauw, don’t miss it! Luxe vakantie op het prachtige Bonaire!

p.p. vanaf
999,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bonaire
2 personen
Logies
10 mei 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Delfins Beach Resort Bonaire **** @ Bonaire

27 november 2020

WAUW! We hebben weer een heerlijke deal gevonden, die je écht niet wilt missen! Dit keer naar het prachtige Bonaire: een eiland dat gewoon op je bucketlist hóórt. Je verblijft 9 dagen lang in een heerlijk 4*-verblijf vanaf slechts €999. Hierbij zijn ook je vluchten en transfers bij inbegrepen! Je vertrekt het voordelig op maandag 10 mei 2021, maar data buiten de schoolvakantie zijn vaak voordeliger! Wacht niet langer, boek & ENJOY!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Bonaire. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Delfins Beach Resort Bonaire ****. Dit luxe hotel zorgt ervoor dat je het aan niets ontbreekt. Zo is er een à-la-carterestaurant met open keuken aanwezig, die de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Voor een drankje kun je terecht in de beachbar en in de tuin vind je een groot zwembad met zonneterras!

Jouw bestemming: Bonaire

Sluit je ogen en denk aan het geluid van de zee, parelwitte zandstranden en een tropisch temperatuurtje… dat is Bonaire! Terwijl je op het strand ligt te relaxen en over de azuurblauwe zee kijkt, kan het zijn dat er een flamingo in beeld komt. Dit prachtige roze dier steekt mooi af tegen de blauwe oceaan. Je schiet hier de meest perfecte plaatjes! Maar niet alleen op het land is het mooi, de onderwaterwereld is ook adembenemend. Bonaire wordt niet voor niets Divers Paradise genoemd! Rond het eiland ligt aan ongeveer 300 km koraalrif met de daarbij horende flora en fauna. Met meer dan 85 erkende duikplaatsen is het niet gek dat Bonaire wordt gezien als één van de topbestemmingen ter wereld! Maar er is meer: het eiland is ook ideaal voor watersporters en natuurliefhebbers. De watersporters kunnen terecht in de rustige baaien waar ze kunnen surfen en zwemmen en de natuurlovers kunnen in het Nationale Park Washington Slagbaai hun hart ophalen. Dat Bonaire een heerlijke bestemming is, is duidelijk. Dat het rust uitstraalt, ook. En dat jij er écht een keer heen moet, ook!

p.p. vanaf
999,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bonaire
2 personen
Logies
10 mei 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!