Fly & drive CANADA = bucketlist! Maak een toffe roadtrip voor slechts €712!

p.p. vanaf
712,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Fly & drive CANADA = bucketlist! Maak een toffe roadtrip voor slechts €712!

29 november 2020

Fly & Drive Canada

Jaaaaaaa, deze reis is ZO GAAF! Maak een toffe roadtrip door het adembenemende Canada met deze super goedkope fly & drive voor slechts €712. Je vertrekt voor deze prijs op bijvoorbeeld  en je vlucht en huurauto zijn inbegrepen. Boeken maar! 

Vluchten & huurauto

Je vliegt vanaf naar Toronto. Bij aankomst staat je huurauto voor je klaar waarmee je op eigen houtje Canada kunt vertrekken. Stel je eigen roadtrip samen en bezoek alle hotspots die jij nog op je bucketlist hebt staan! 

Accommodatie 

Voor de beste accommodaties kun je hier even een kijkje nemen: Hotels Canada.

Canada

Jouw bestemming: Canada

Canada is een adembenemende bestemming. Met een indrukwekkende natuur! Je vindt er prachtige landschappen, verschillende flora en fauna én de mooiste watervallen die je ooit hebt gezien. Er zijn veel nationale parken die je kunt bezoeken. Je vindt er bijzondere natuurverschijnselen zoals bijvoorbeeld de Rocky Mountains, de ijs en sneeuwvlaktes en meren en regenwouden. Veel dieren leven in het wild in Canada, de kans is groot dat je herten, beren of elanden tegen komt!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met . Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Jouw bestemming: Canada

Canada is een adembenemende bestemming met een indrukwekkende natuur! Je vindt er prachtige landschappen, verschillende flora en fauna én de mooiste watervallen die je ooit hebt gezien. Er zijn veel nationale parken die je kunt bezoeken. Je vindt er bijzondere natuurverschijnselen zoals bijvoorbeeld de Rocky Mountains, de ijs- en sneeuwvlaktes en meren en regenwouden. In Canada leven veel dieren in het wild, dus de kans is ook nog eens groot dat je herten, beren of elanden tegen komt!

p.p. vanaf
712,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mis nooit meer een topdeal!