Heerlijk! Deze 8-daagse zomervakantie in een fijn hotel met ontbijt direct aan het strand!

p.p. vanaf
233,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bulgarije
2 personen
Logies & ontbijt
18 aug. 2020
8 dagen
Maastricht
Check meer data

Villa List **** @ Bulgarije

4 juni 2020

Dit wordt genieten... Van deze 8-daagse zomervakantie in dit fijne hotel direct aan het strand! Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Na het ontbijt loop je zo het strand op.. Of ga jij liever de oude binnenstad verkennen? Voor slechts โ‚ฌ233 per persoon is deze zomervakantie van jou! Je vertrekt op dinsdag 18 augustus 2020, maar er zijn meer voordelige data beschikbaar!

Vervoer

Je vliegt vanaf Maastricht naar Burgas. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Villa List ****, een comfortabel hotel gelegen in de romantische vissersstad Sozopol. Na slechts 2 minuutjes lopen sta je al op het strand en op loopafstand vind je ook de oude binnenstad. Verder vind je in de directe omgeving van het hotel; genoeg leuke winkeltjes, lekkere restaurants en gezellige bars.

L1E1632A8W1600H1066

Jouw bestemming: Bulgarije

Bulgarije biedt een enorme diversiteit aan mogelijke activiteiten. Het is een bestemming voor wintersporters, maar ook voor mensen die graag een relaxvakantie willen hebben. De meeste mensen kennen Bulgarije alleen van de bruisende badplaats Sunny Beach, maar het land heeft veel meer te bieden! Zo kun je wandelen door de uitgestrekte berglandschappen of cultuur snuiven in de hoofdstad Sofia.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
233,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bulgarije
2 personen
Logies & ontbijt
18 aug. 2020
8 dagen
Maastricht
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!