Heerlijke 9-daagse zonvakantie naar de Braziliaanse zon voor slechts €699 in de kerstvakantie!

p.p. vanaf
699,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Brazilië
2 personen
Logies & ontbijt
15 dec. 2019
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Bingo Brazilië *** @ Brazilië

22 april 2020

Ja, ja Brasil! Vertrek héél voordelig naar het land van voetbal en carnaval en betaal slechts €699 voor een 9-daagse zonvakantie en dat in de kerstvakantie! Klinkt dit als (Braziliaanse) muziek in de oren, vertrek dan op zondag 15 december 2019 naar Brazilië. Bij deze prijs zijn je vluchten en verblijf o.b.v. logies en ontbijt inbegrepen. 

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Natal. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je gaat naar Brazilië met de Bingo-formule: dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Omdat accommodaties vaak geen extreme prijsverlagingen willen doorvoeren met naamsvermelding, heeft Corendon deze beschikbare kamers opgekocht zodat jij heerlijk goedkoop op vakantie kunt. Je hoort nu dus ter plekke waar je zult verblijven. Je hoeft je echter nergens zorgen om te maken, want je verblijft sowieso in een (minimaal) 3* accommodatie!

Jouw bestemming: Brazilië

Brazilië is een mooi land met een lekker klimaat. De bekende grootste rivier van de wereld, de Amazone, loopt voor een groot gedeelte door dit land. Door de omvang en ligging van het land is er veel variatie te vinden. In dit land kun jij je geluk niet op! Er zijn vele bezienswaardigheden en gigantisch uitgestrekte natuurlijke gebieden. Voor iedereen wat wils!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
699,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Brazilië
2 personen
Logies & ontbijt
15 dec. 2019
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!