9-daagse vroegboeker 2021 @ Brazilië! Inclusief vluchten & lekker verblijf + ontbijt!

p.p. vanaf
599,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Brazilië
2 personen
Logies & ontbijt
25 mrt. 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Pousada Coco Fresco *** @ Brazilië

27 november 2020

Lekker weer is gegarandeerd bij deze deal! Voor slechts €599 vertrek jij 9 dagen naar het tropische Brazilië. Je vluchten vanaf Amsterdam Schiphol en héérlijk verblijf (omgeven door een tropische tuin) mét dagelijks ontbijt zijn hierbij inbegrepen. Voor deze prijs vertrek je op donderdag 25 maart 2021. Typisch gevalletje van niet twijfelen, maar BOEKEN!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Natal. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Pousada Coco Fresco ***, dit heerlijke verblijf is rustig gelegen in het kustplaatsje Pipa. Binnen no-time sta je midden in het centrum waar je vele gezellige winkels, restaurantjes en bars kunt vinden! Ook ligt het lekkere strand op slechts 500 meter van het verblijf. Je kan bij het verblijf zelf tegen betaling een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling krijgen. Dit wordt ultiem genieten!

Jouw bestemming: Brazilië

Brazilië is een mooi land met een lekker klimaat. De bekende grootste rivier van de wereld, de Amazone, loopt voor een groot gedeelte door dit land. Door de omvang en ligging van het land is er veel variatie te vinden. In dit land kun jij je geluk niet op! Er zijn vele bezienswaardigheden en gigantisch uitgestrekte natuurlijke gebieden. Voor iedereen wat wils!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
599,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Brazilië
2 personen
Logies & ontbijt
25 mrt. 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!