DROOMREIS 2021: Brazilië!

Luxe 5-sterrenhotel incl. verblijf, vluchten & transfers

p.p. vanaf
962,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Brazilië
2 personen
Logies & ontbijt
23 feb. 2021
8 dagen
Düsseldorf Internationaal
Check meer data

Hotel Vila Gale Fortaleza***** @ Brazilië

27 november 2020

OH MY.... check deze droomreis naar Brazilië! Je gaat 8 dagen naar dit mega luxe hotel in Fortaleza o.b.v. logies en ontbijt voor slechts €962. Je vertrekt voor deze prijs op dinsdag 23 februari 2021. Ontdek het prachtige Brazilië vanuit dit hotel! 

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Düsseldorf Internationaal naar Fortaleza. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in het luxe Hotel Vila Gale Fortaleza*****. Dit 5-sterrenhotel heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie. Neem een duik in het grote zwembad of kies voor een strandbedje op het prachtige strand van Fortaleza. Relaxen doet je in de wellness en sauna, heerlijk! Regel je duik- of surftrip via het hotel. Wil je meer van de omgeving ontdekken? breng dan een bezoek aan de prachtige stranden van Praia do Futuro en Iracema, je waant je hier echt in een paradijs! 

Jouw bestemming: Brazilië

Brazilië is een mooi land met een lekker klimaat. De bekende grootste rivier van de wereld, de Amazone, loopt voor een groot gedeelte door dit land. Door de omvang en ligging van het land is er veel variatie te vinden. In dit land kun jij je geluk niet op! Er zijn vele bezienswaardigheden en gigantisch uitgestrekte natuurlijke gebieden. Voor iedereen wat wils!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
962,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Brazilië
2 personen
Logies & ontbijt
23 feb. 2021
8 dagen
Düsseldorf Internationaal
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!