Caribbean vacay @ Bonaire voor slechts €599!

p.p. vanaf
599,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bonaire
2 personen
Logies
28 nov. 2020
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Buddy Dive Resort ***+ @ Bonaire

25 november 2020

YES! We hebben weer een heerlijke deal gevonden die je écht niet wilt missen! Dit keer naar het prachtige Bonaire. Je verblijft 9 dagen lang in een heerlijke lodge vanaf slechts €599. Hierbij zijn ook je vluchten en transfers inbegrepen! Voor dit heerlijke prijsje vertrek je al op zaterdag 28 november 2020. Wacht niet langer, boek & GENIET!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Bonaire. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Buddy Dive Resort ***+. Dit resort vlakbij Kralingen ligt pal aan zee en biedt de mogelijkheid om te duiken in de duikschool. Vanuit je lekkere appartement duik je zo de zee in en ontdek je de onderwaterwereld.

Jouw bestemming: Bonaire

Sluit je ogen en denk aan het geluid van de zee, parelwitte zandstranden en een tropisch temperatuurtje… dat is Bonaire! Terwijl je op het strand ligt te relaxen en over de azuurblauwe zee kijkt, kan het zijn dat er een flamingo in beeld komt. Dit prachtige roze dier steekt mooi af tegen de blauwe oceaan. Je schiet hier de meest perfecte plaatjes! Maar niet alleen op het land is het mooi, de onderwaterwereld is ook adembenemend. Bonaire wordt niet voor niets Divers Paradise genoemd! Rond het eiland ligt aan ongeveer 300 km koraalrif met de daarbij horende flora en fauna. Met meer dan 85 erkende duikplaatsen is het niet gek dat Bonaire wordt gezien als één van de topbestemmingen ter wereld! Maar er is meer: het eiland is ook ideaal voor watersporters en natuurliefhebbers. De watersporters kunnen terecht in de rustige baaien waar ze kunnen surfen en zwemmen en de natuurlovers kunnen in het Nationale Park Washington Slagbaai hun hart ophalen. Dat Bonaire een heerlijke bestemming is, is duidelijk. Dat het rust uitstraalt, ook. En dat jij er écht een keer heen moet, ook!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
599,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bonaire
2 personen
Logies
28 nov. 2020
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!