Bounty Bonaire voor slechts €642! Inclusief vluchten, transfers en fijn appartement!

p.p. vanaf
642,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bonaire
2 personen
Logies
2 dec. 2020
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Resort Bonaire **** @ Bonaire

29 november 2020

Hoe heerlijk is dit?! Vertrek naar het bounty paradijs Bonaire voor een bodemprijs! Voor slechts €642 verblijf je 9 dagen op dit heerlijke eiland, inclusief vluchten, transfers en fijn 4* appartement. Je kunt voor deze super lage prijs vertrekken op bijvoorbeeld woensdag 2 december 2020. Dus pak die koffers maar in!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Faizabad. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Tijdens deze vakantie verblijf je in Resort Bonaire ****; een top resort dat op maar 1 kilometer van het strand ligt. Het beschikt over een zwembad, een poolbar waar jij geniet van de lekkerste drankjes, gratis wifi, een speelplaats voor de kids & meer! Je comfortabele appartement maakt je verblijf af. Dit wordt genieten!

Jouw bestemming: Bonaire

Sluit je ogen en denk aan het geluid van de zee, parelwitte zandstranden en een tropisch temperatuurtje… dat is Bonaire! Terwijl je op het strand ligt te relaxen en over de azuurblauwe zee kijkt, kan het zijn dat er een flamingo in beeld komt. Dit prachtige roze dier steekt mooi af tegen de blauwe oceaan. Je schiet hier de meest perfecte plaatjes! Maar niet alleen op het land is het mooi, de onderwaterwereld is ook adembenemend. Bonaire wordt niet voor niets Divers Paradise genoemd! Rond het eiland ligt aan ongeveer 300 km koraalrif met de daarbij horende flora en fauna. Met meer dan 85 erkende duikplaatsen is het niet gek dat Bonaire wordt gezien als één van de topbestemmingen ter wereld! Maar er is meer: het eiland is ook ideaal voor watersporters en natuurliefhebbers. De watersporters kunnen terecht in de rustige baaien waar ze kunnen surfen en zwemmen en de natuurlovers kunnen in het Nationale Park Washington Slagbaai hun hart ophalen. Dat Bonaire een heerlijke bestemming is, is duidelijk. Dat het rust uitstraalt, ook. En dat jij er écht een keer heen moet, ook!

p.p. vanaf
642,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bonaire
2 personen
Logies
2 dec. 2020
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!