Bounty Bonaire voor slechts €829, inclusief vluchten en heerlijk hotel!

p.p. vanaf
829,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bonaire
2 personen
Logies
19 mei 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Eden Beach Resort ***+ @ Bonaire

3 december 2020

Hoe heerlijk is dit?! Vertrek naar het bounty paradijs Bonaire voor een bodemprijs! Voor slechts €829 verblijf je 9 dagen op dit heerlijke eiland, inclusief vluchten en een heerlijk hotel. Je kunt voor deze super lage prijs vertrekken op bijvoorbeeld woensdag 19 mei 2021. Dus pak die koffers maar in!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Bonaire. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in het Eden Beach Resort ***+. Dit heerlijke resort ligt gelijk aan een prachtig zandstrand waar je een kleurrijke cocktail kan halen. In het hotel zelf kan je bijvoorbeeld naar de hippe beach club, een luxe hapje eten of heerlijk aan het zwembad liggen. Genieten!

Jouw bestemming: Bonaire

Sluit je ogen en denk aan het geluid van de zee, parelwitte zandstranden en een tropisch temperatuurtje… dat is Bonaire! Terwijl je op het strand ligt te relaxen en over de azuurblauwe zee kijkt, kan het zijn dat er een flamingo in beeld komt. Dit prachtige roze dier steekt mooi af tegen de blauwe oceaan. Je schiet hier de meest perfecte plaatjes! Maar niet alleen op het land is het mooi, de onderwaterwereld is ook adembenemend. Bonaire wordt niet voor niets Divers Paradise genoemd! Rond het eiland ligt aan ongeveer 300 km koraalrif met de daarbij horende flora en fauna. Met meer dan 85 erkende duikplaatsen is het niet gek dat Bonaire wordt gezien als één van de topbestemmingen ter wereld! Maar er is meer: het eiland is ook ideaal voor watersporters en natuurliefhebbers. De watersporters kunnen terecht in de rustige baaien waar ze kunnen surfen en zwemmen en de natuurlovers kunnen in het Nationale Park Washington Slagbaai hun hart ophalen. Dat Bonaire een heerlijke bestemming is, is duidelijk. Dat het rust uitstraalt, ook. En dat jij er écht een keer heen moet, ook!

p.p. vanaf
829,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bonaire
2 personen
Logies
19 mei 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!