Wauw dit wil je niet missen! 9 dagen op het prachtige Bonaire vanaf slechts €879!

p.p. vanaf
879,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bonaire
2 personen
Logies
29 nov. 2020
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Bingo Bonaire *** @ Bonaire

26 november 2020

WAUW! We hebben weer een heerlijke deal gevonden die je écht niet wilt missen! Dit keer naar het prachtige Bonaire: een land dat gewoon op je bucketlist hóórt. Je verblijft 9 dagen lang in een heerlijk 3* Bingo verblijf vanaf slechts €879! Hierbij zijn ook je vluchten inbegrepen! Voor dit heerlijke prijsje vertrek je op bijvoorbeeld zondag 29 november 2020. Wacht niet langer, boek & ENJOY!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Bonaire. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Tijdens deze vakantie verblijf je in 1 van de Bingo Bonaire appartementen ***. Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Omdat accommodaties vaak geen extreme prijsverlagingen willen doorvoeren met naamsvermelding, heeft Corendon deze beschikbare kamers opgekocht zodat jij heerlijk goedkoop op vakantie kunt. Je hoort nu dus ter plekke waar je zult verblijven. Je hoeft je echter nergens zorgen om te maken, want je verblijft sowieso in een (minimaal) 3* accommodatie!

Jouw bestemming: Bonaire

Sluit je ogen en denk aan het geluid van de zee, parelwitte zandstranden en een tropisch temperatuurtje… dat is Bonaire! Terwijl je op het strand ligt te relaxen en over de azuurblauwe zee kijkt, kan het zijn dat er een flamingo in beeld komt. Dit prachtige roze dier steekt mooi af tegen de blauwe oceaan. Je schiet hier de meest perfecte plaatjes! Maar niet alleen op het land is het mooi, de onderwaterwereld is ook adembenemend. Bonaire wordt niet voor niets Divers Paradise genoemd! Rond het eiland ligt aan ongeveer 300 km koraalrif met de daarbij horende flora en fauna. Met meer dan 85 erkende duikplaatsen is het niet gek dat Bonaire wordt gezien als één van de topbestemmingen ter wereld! Maar er is meer: het eiland is ook ideaal voor watersporters en natuurliefhebbers. De watersporters kunnen terecht in de rustige baaien waar ze kunnen surfen en zwemmen en de natuurlovers kunnen in het Nationale Park Washington Slagbaai hun hart ophalen. Dat Bonaire een heerlijke bestemming is, is duidelijk. Dat het rust uitstraalt, ook. En dat jij er écht een keer heen moet, ook!

p.p. vanaf
879,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bonaire
2 personen
Logies
29 nov. 2020
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!