Onze tips voor goedkope tickets via Skyscanner!

Bij WeFlyCheap zijn we altijd opzoek naar de aller- beste en goedkoopste tickets! Heb jij een vette stedentrip of misschien wel een wereldreis gepland staan en wil jij ook van die té gekke goedkope vliegtickets vinden? Check dan deze super handige Skyscanner tips. Op deze manier lukt het jou ook en vlieg jij zometeen voor een prikkie de wereld over!
  


Aflevering 1.

TIP 1: Flexibiliteit

Misschien wel onze belangrijkste tip: flexibiliteit is KEY! Zit je nog niet vast aan bepaalde datums, gebruik dan de tool van Skyscanner en selecteer bij data de goedkoopste maand (zie filmpje hoe). Op deze manier zie je in een overzichtelijke tabel de beste prijzen per data. Ook handig is de ‘Aanbevolen’ functie van Skyscanner, op die manier zie je de beste reis. Skyscanner selecteert dan het meest gunstige ticket voor je; de beste prijs & reistijd wordt dan beoordeeld, super handig! 

TIP 2: Speel met je vertrek en terugkomst datum

Mocht je nou niet heel flexibel zijn met je data, kan het zelfs al lonen om één dag eerder of later te vertrekken/terug te keren. Klik op de Skyscanner website op ‘Toon de hele maand’ (zie filmpje) en zie de prijzen van omliggende data. Je ziet dan dat de prijzen per dag al ontzettend kunnen verschillen!

TIP 3: Huur een auto!

Wil je een vette roadtrip maken? Of gewoon je eigen plan kunnen trekken vanaf aankomst? Huur dan een auto! Kies je vliegtickets en klik op de optie ‘Autoverhuur’. Skyscanner vult al de relevante informatie al voor je in en selecteert automatisch de beste auto deals voor je. Zo kun je héél simpel jouw vliegtickets & auto boeken, fijn toch?! 

  
Aflevering 2.

TIP 1: Beste tijd om te boeken?

Wij krijgen vaak de vraag; ‘wanneer is nou de beste tijd is om die goedkope vliegtickets te boeken?’ Hier heeft Skyscanner een hele handige tool voor! Via de tool van Skyscanner kun je ook zien wanneer de beste tijd is om te boeken en hoe ver van tevoren de prijs het laagste is. Check het filmpje voor de uitleg bij de tool van Skyscanner en een impressie!

TIP 2: Ga OVERAL naar toe!

Stel, je wilt op vakantie, maar twijfelt nog over de bestemming. Dan heeft Skyscanner een hele vette optie, zo kun jij bij bestemming ‘overal’ invoeren. Doe dat in combinatie met de goedkoopste maand zoals uitgelegd in het eerste filmpje. Door deze filters in te voeren op de site van Skyscanner zie jij de laagste prijzen voor verschillende bestemmingen. In het filmpje zie je dan ook een paar mooie bestemmingen voor goede prijzen, dit maakt het kiezen een stuk makkelijker! 

TIP 3: Een chill hotel?

Yes, je hebt je tickets geboekt! Maar je wilt natuurlijk ook chill overnachten tijdens je verblijf, hiervoor heeft Skyscanner de functie ‘Hotels’. Skyscanner neemt de relevantie informatie van jouw vliegtickets over en laat automatisch de beste deals & hotels aan je zien voor de juiste data & locatie. Ook leuk is dat wanneer je je vluchten boekt via Skyscanner, je ook in aanmerking komt voor een speciale hotelkorting. Op deze manier bespaar je jezelf veel tijd, geld en boek je dus heel gemakkelijk je vliegtickets en hotel tegelijk bij Skyscanner! 

  
Aflevering 3.

TIP 1: Combineer meerdere bestemmingen in 1 trip!

Wil jij bijvoorbeeld gaan eiland hoppen in Indonesië, of een hele vette wereldreis maken? Kies dan de optie om meerdere vluchten toe te voegen! Check in het filmpje hoe je dit gemakkelijk kan doen! Door meerdere tickets te combineren, kan Skyscanner een mooie prijs voor je neerzetten.

TIP 2: Wees flexibel met de keuze van je luchthaven!

Wees niet te kieskeurig met de keuze van je luchthaven. Zoals in het filmpje kan je als vertrek Nederland opgeven, Skyscanner zoekt zo de goedkoopste tickets van alle Nederlandse vliegvelden. Vind jij het ook niet erg om net over de grens te vliegen? Vink dan de functie ‘Vliegvelden in de buurt toevoegen’ aan. Zo zie jij de beste prijzen voor vluchten die vertrekken in Nederland en dichtbij Nederland. In de video zie je dat het zich uitbetaald!

   

  
Aflevering 4.

TIP 1: Prik een prijs op de kaart!

Heb jij nog geen idee waar je heen wilt maar weet jij wel dat je niet teveel wilt betalen? Dan is dit filmpje een uitkomst voor jou! Bekijk de Skyscanner kaart en ontdek waar jij het voordeligst heen kan vliegen. Bekijk in één overzicht alle voordelige vluchten over de hele wereld!

TIP 2: Bepaal je maximumprijs

Heb je geen idee waar je naar toe wilt maar heb je wel je budget duidelijk? Tip 2 heeft wat jij zoekt! Als je zoekt door middel van de kaart, kun je kiezen om een maximaal bedrag mee te geven. Zo zie je de kaart op een andere manier. Zoals in de video kun je supergoede deals vinden, betaal nooit meer teveel voor je vliegreis!

WeFlyCheap heeft de beste Skyscanner tips voor jou op een rijtje gezet! Doe er je voordeel mee. Check de filmpjes en leer de beste Skyscanner tips van het WeFlyCheap team.