Wellnesshotels in Nederland

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

kom helemaal tot rust

Wellnesshotels in Nederland

Kom helemaal tot rust!

Ga ultiem ontspannen in een wellnesshotel! Hier blijf je niet alleen overnachten, maar geniet je ook nog eens van de heerlijke wellness die het hotel te bieden heeft. Denk even nergens aan en kom helemaal tot rust. Een duik in het zwembad, chillen in de sauna of genieten van een massage. Wat wil je nog meer?

4x unieke wellness resorts in Nederland

Wij hebben voor jou een paar unieke en luxe wellness resorts op een rijtje gezet. Op deze resorts zul jij niks te kort komen en kan jij je helemaal laten verwennen. Hieronder lees je wat het uniek maakt en wat jij daar kan vinden! Voor welke ga jij?

Zwembad

Thermen Bussloo

Een van het meest exclusieve wellness resort van Nederland: Thermen Bussloo! Hier vind je een wereld aan wellness. Niet alleen in het restaurant kom je verschillende landen tegen, maar ook in de wellness waan jij je eventjes in het buitenland. Zo heb je de Russische Banja sauna, de Azië sauna óf de traditionele Finse sauna. Waan je in een echte Mexicaanse cenote in het unieke zoutwaterbad. Ondanks dat dit resort te vinden is in eigen land voel je je hier even ver van huis.

Fort resort Beemster 

Dit unieke wellness hotel bevindt zich in een gerenoveerd fort dat is omgetoverd tot een luxe wellness resort, hoe vet! Het is niet alleen heel stijlvol maar ook nog eens duurzaam. Er wordt regenwater hergebruikt en de restwarmte van de sauna's wordt gebruikt om het fort en de baden te verwarmen. 

Thermae 2000 Valkenburg

Ook bekend als één van de mooiste sauna's van Nederland. Thermae 2000 ligt op drie bronnen, het water wordt gepompt uit 381 meter diepte en is wel 32 graden Celsius! Hier heb je zeker aan 1 dag niet genoeg! Maar dat geeft niks, want er zit een prachtig hotel bij. Qua wellness zijn er veel verschillende sauna’s, baden, massages en opgietingen. Ideaal om helemaal tot rust te komen! Niet alleen in de wellness maar ook in de prachtige omgeving waar dit heerlijke wellness hotel ligt.

Sauna

Thermen Bad Nieuweschans

Dit wellness resort is een van de grootste van Nederland! Niet alleen is het groot, maar ook de eerste wellness centra van Nederland! Hier is de eerste thermale bron van Nederland ontdekt. Ontspannen in thermaal water uit eigen bron; dat is uniek. Zowel binnen als buiten kun je hier relaxen en met of zonder badkleding is beide mogelijk!

Wellnessarrangement 

Een wellnessarrangement is een arrangement waarbij je niet alleen kan genieten van wellness, maar ook van een heerlijke overnachting en met een beetje geluk zitten er zelfs nog maaltijden bij. Met zo'n arrangement ben je vaak goedkoper uit voor een overnachting met wellness, dan wanneer je dit los van elkaar boekt. Een wellnessarrangement kun je gemakkelijk vinden bij bijvoorbeeld Voordeeluitjes.nl! Ook Fletcher en Van der Valk hebben speciale wellness hotels en hiervoor ook arrangementen samengesteld. Dus als je nog op zoek bent naar een ontspannen nachtje weg, is dit zeker een aanrader! En heb je nou aan één nachtje niet genoeg? Kies dan voor een wellness weekend!

Voor meer wellness tips stay tuned!

Mis nooit meer een topdeal!