Black friday staat voor de deur!

Black friday staat voor de deur!

Mensen staan alweer te popelen, want aanstaande vrijdag 24 november is het dan eindelijk zover: Black Friday. Nu zul je je misschien afvragen wat is dat dan precies? Nou wij kunnen je vertellen dat het misschien jouw volgende geluksdag is! Black Friday staat namelijk volledig in het teken van shoppen in combinatie met profiteren van enorme kortingen. Het wordt in Amerika gevierd op de dag na Thanksgiving Day. De dag na Thanksgiving is dus altijd een vrijdag en beter bekend als Black Friday. Wij als Nederlanders apen de Amerikanen gewoon lekker na, want zeg nou zelf: iets met shoppen in combinatie met hoge kortingen valt bij iedere Nederlander wel in de smaak toch? Al helemaal nu de duurste maand van het jaar weer bijna om de hoek komt kijken.

Blog

Black Friday Madness

Op een dag als Black Friday scoor je waanzinnige deals! Kortingen kunnen oplopen tot wel 80%. Zowel fysieke winkels als online shops doen hier aan mee. Ga je liever niet op de vuist met iemand die je Louis Vuitton tasje eerder in zijn handen had dan jij, dan shop je toch gewoon lekker online vanaf je bank. Zo voorkom je ook nog eens dat je voor een leeg schap komt te staan. En laat WeFlyCheap nou net een online website zijn, waar jij de beste vakantiedeals kunt scoren. Wie heeft gezegd dat je iemand per se een nieuwe parfum voor Sinterklaas ter waarde van €65 moet geven? terwijl je iemand voor hetzelfde geld op een leuke Europese citytrip kunt sturen. Because travelling is the only thing you buy that makes you richer! Win-win dus.

Profiteer van MEGA kortingen!

Schrijf je voor vrijdag 24 november nog in voor onze nieuwsbrief, zodat jij tijdens Black Friday kunt snoepen van de allerbeste deals. Dat betekent dat je de beste aanbiedingen plus exclusieve kortingen direct in je mailbox ontvangt! Hierdoor ben je verzekerd van de hoogste kortingen. Niet alleen tijdens Black Friday, maar het gehele jaar door! Aanmelden? KLIK HIER 

blog

Mis nooit meer een topdeal!