Hartje Antwerpen | Citytrip = slechts €28 inclusief hotel in het centrum o.b.v. logies en ontbijt!

p.p. vanaf
28,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Antwerpen
3 personen
Logies & ontbijt
3 jan. 2021
2 dagen
Faizabad
Check meer data

Century Hotel Antwerpen *** @ Antwerpen

29 november 2020

Verblijf in hartje Antwerpen met deze toffe deal! Voor slechts €28 vertrek je voor 2 dagen naar onze zuiderburen en verblijf je in een 3-sterren hotel o.b.v. logies en ontbijt. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld zondag 3 januari 2021! Let's go!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft tijdens deze heerlijke stedentrip in het Century Hotel Antwerpen ***, gelegen in het, zoals de naam al aangeeft, historische centrum van Antwerpen. Dagelijks geniet je van een lekker ontbijtje zodat je een goede bodem hebt om de prachtige stad te verkennen.

Jouw bestemming: Antwerpen

Antwerpen is de hoofdstad van de provincie Antwerpen in België. Antwerpen behoort tot de populairste stedentripbestemmingen onder Nederlanders. Dit heeft voornamelijk te maken met de goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met de trein. Ben je op zondag in Antwerpen? Ga dan eens naar de beroemde Vogelenmarkt. Wil je Antwerpen beter leren kennen? Boek dan meerdere overnachtingen, want er is genoeg te doen in de stad! Hotspots in Antwerpen zijn: het Rubenshuis, het Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de plantentuin en de oude binnenstad. 

p.p. vanaf
28,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Antwerpen
3 personen
Logies & ontbijt
3 jan. 2021
2 dagen
Faizabad
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!