Last minute 4* citytrip!

Bezoek het levendige Gent!

p.p. vanaf
45,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

België
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Charme Hotel Hancelot **** @ België

27 november 2020

Ga last minute naar het mooie Gent voor slechts €45 o.b.v. logies en ontbijt! Je verblijft 2 dagen in een authentiek hotel gevestigd in een voormalig herenhuis. Vertrek voor deze lage prijs op verschillende dagen t/m december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Charme Hotel Hancelot ****. Het hotel is gevestigd in een voormalig herenhuis die gebouwd is in 1840. Het authentieke karakter is nog steeds veel terug te zien in het hotel. Het luxe 4* hotel ligt in het centrum van Gent. Loop vanuit het hotel naar de mooiste bezienswaardigheden.

Jouw bestemming: België

Ons buurland België heeft voor ieder wat wils! Proef de lekkerste wafels en Vlaamse frieten of ontdek de uitgestrekte natuur in bijvoorbeeld de Ardennen! België is ook het perfecte land voor een leuke stedentrip. Zo kun je kiezen uit Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge en nog veel meer! Natuurlijk moet je ook de typische Belgische biertjes en chocola proeven!  

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
45,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

België
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!