Stedentripje @ Brussel!

Met luxe verblijf in 4* Van Der Valk o.b.v. logies en ontbijt

p.p. vanaf
44,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Brussel
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Brussels Airport **** @ Brussel

28 oktober 2020

Altijd al een keer een stedentrip naar Brussel willen maken? Dit is je kans! Voor slechts €44 verblijf jij 2 dagen o.b.v. logies en ontbijt in het mooie Brussel. Ga de stad verkennen of lekker een dagje shoppen! Voor deze prijs verblijf je op heel veel data t/m april 2021, dus ook in de schoolvakanties!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotel Brussels Airport ****. Dit hotel heeft de ideale ligging voor een stedentripje naar Brussel. Voor je het weet sta je vanuit het hotel met de trein of met de auto midden in deze prachtige stad! Ga Brussel verkennen, zie de mooie bezienswaardigheden of ga lekker een dagje shoppen.

Jouw bestemming: Brussel

Brussel, de gezellige hoofdstad van België, is de ultieme citytrip bestemming! Er zijn genoeg bezienswaardigheden waarmee je je dagen kunt vullen. Bezoek bijvoorbeeld de beroemde Manneken Pis of  het Atomium. Shoppen bij de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen is natuurlijk ook een goed idee. En wist je dat Brussel in de top 10 staat van de beste & leukste Street Food steden ter wereld? Tijd dus om dat uit te proberen!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
44,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Brussel
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!