Super luxe weekendje Brussel, inclusief 5* hotel + ontbijt + toegang tot de SPA + late check-out & meer!

p.p. vanaf
79,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Brussel
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Hotel Manos Premier ***** @ Brussel

22 april 2020

Zin om er even lekker tussenuit te gaan, dat kan! Verblijf 2 dagen in het luxe 5* Manos Premier Hotel o.b.v. logies en ontbijt. Je kunt op meerdere data vertrekken voor €79. Laat deze uniek ervaring niet aan je voorbij gaan!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Manos Premier *****. Een prachtig hotel in koninklijke sferen en met een oosterse hamam! De kamers zijn klassiek en elegant ingericht. Ook de tuin van het luxe hotel is echt de moeite waard om door heen te lopen!

manons premier kamer

Jouw bestemming: Brussel

Brussel, de gezellige hoofdstad van België, is de ultieme citytrip bestemming! Er zijn genoeg bezienswaardigheden waarmee je je dagen kunt vullen. Bezoek bijvoorbeeld de beroemde Manneken Pis of  het Atomium. Shoppen bij de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen is natuurlijk ook een goed idee. En wist je dat Brussel in de top 10 staat van de beste & leukste Street Food steden ter wereld? Tijd dus om dat uit te proberen!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
79,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Brussel
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

2 dagen Brussel

Mis nooit meer een topdeal!