Stedentrip Brugge, België | 2 dagen | Weflycheap

Getaway naar Brugge!

Ontdek de UNESCO-stad vanuit een heerlijk hotel!

p.p. vanaf
29.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Brugge
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Green Park Hotel Brugge *** @ Brugge

27 november 2020

Brugge: de stad van sierlijke herenhuizen, stille grachten, middeleeuwse panden, wafels & Belgische bieren. Wandel door de romantische straatjes en over de mooie pleintjes samen met jouw geliefde. Voor een SPOTPRIJSJE van €29,50 geniet jij 2 dagen lang in dit lekkere hotel en is je ontbijt inclusief. Vertrek op heel veel verschillende data t/m december 2020. Boek snel deze TOPDEAL!

Voor slechts een tientje meer vertrek je in het weekend!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Green Park Hotel Brugge ***. Dit hotel ligt in een bosrijke omgeving, slechts 10 minuten van het centrum. ’s Avonds kun je genieten van de heerlijke Franse specialiteiten die hier voor je bereid worden. Een toplocatie dus!

Jouw bestemming: Brugge

Brugge is één van de oudste (en romantische!) Belgische steden en doet een beetje denken aan een groot openluchtmuseum. Het is groot geworden door haar rijke geschiedenis: de oude middeleeuwse stad is nog vrijwel helemaal intact, er is veel cultureel erfgoed te bewonderen én de stad zelf is bekroond met een plek op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Wauw! Er hangt een heerlijk sfeertje: een tikkeltje middeleeuws mysterieus, ongegeneerd bourgondisch en vol met vrolijke toeristen. Maak een boottochtje op de gezellige Brugse grachten en geniet van de schilderachtige reien, de mooie zwanen, de talloze gevels, gezellige pleinen en vele brugjes. Wist je dat Brugge ook wel het Venetië van het Noorden wordt genoemd? Geniet hier ook absoluut van heerlijke lokale lekkernijen, dranken en chocolade, want voor de liefhebbers onder ons is Brugge echt een walhalla! We waarschuwen je alvast: als je eenmaal in het prachtige en oergezellige Brugge bent wil je nooit meer weg!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Voor slechts een tientje meer vertrek je in het weekend!

p.p. vanaf
29.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Brugge
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!