Vakantie Ardennen, België | 2 dagen | Weflycheap

Verblijf in de Ardennen!

In dit luxe 4* Van der Valk hotel

p.p. vanaf
39.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ardennen
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Verviers **** @ Ardennen

27 november 2020

Wauw: verblijf nu 2 dagen in een luxe 4* Van der Valk hotel in de Ardennen vanaf €39,50 o.b.v. 2 personen! Je uitgebreide ontbijt is hierbij inbegrepen. Je verblijft voordelig op heel veel data t/m maart 2021!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotel Verviers ****. Dit voormalige station is compleet gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Zo is er een verfrissend buitenzwembad, gratis WiFi en een restaurant. Het centrum van Verviers ligt op loopafstand!

Jouw bestemming: Ardennen

De Ardennen is misschien wel het mooiste gebied in België! Ondanks dat je er vanaf Nederland zo bent, waan je jezelf echt helemaal in een andere wereld. En dat is natuurlijk precies de bedoeling tijdens een dagje weg, een weekendje of zelfs een lange vakantie! In het gebied vind je prachtige uitgestrekte bossen, vele groene heuvels en sfeervolle dorpjes waar jij heerlijk kunt uitwaaien en genieten. Of je nou kiest om te vertrekken in de bloeiende lente, warme zomer, sfeervolle herfst of gezellige winter; de Ardennen hebben enorm veel te bieden tijdens ieder seizoen! Sportievelingen, gezinnen met kinderen en liefhebbers van natuur & cultuur kunnen hier te allen tijde hun hart ophalen. Boek jouw vakantie naar onze zuiderburen snel, want dit wordt genieten!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
39.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ardennen
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!