Luxe citytrip Antwerpen voor slechts €50!

p.p. vanaf
50,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Antwerpen
2 personen
Logies & ontbijt
1 dec. 2019
2 dagen
Check meer data

Hotel YUST Antwerpen **** @ Antwerpen

22 april 2020

Wow! Dit is wel heel goedkoop! Voor slechts €50 kun jij naar Antwerpen. Je verblijft in een luxe 4*-hotel o.b.v. logies en ontbijt en slaapt in een Deluxe Kamer. Heerlijk! Voor deze prijs vertrek je op zondag 1 december 2019.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel YUST Antwerpen ****. Geniet van een kopje koffie op het dakterras terwijl jij over het mooie Antwerp kijkt. Het kan hier allemaal! In he gezellige hotel kun je genieten van lokale bieren. Verblijf in een heerlijke kamer!

Jouw bestemming: Antwerpen

Antwerpen is de hoofdstad van de provincie Antwerpen in België. Antwerpen behoort tot de populairste stedentripbestemmingen onder Nederlanders. Dit heeft voornamelijk te maken met de goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met de trein. Ben je op zondag in Antwerpen? Ga dan eens naar de beroemde Vogelenmarkt. Wil je Antwerpen beter leren kennen? Boek dan meerdere overnachtingen, want er is genoeg te doen in de stad! Hotspots in Antwerpen zijn: het Rubenshuis, het Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de plantentuin en de oude binnenstad. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
50,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Antwerpen
2 personen
Logies & ontbijt
1 dec. 2019
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

2 dagen Antwerp €50

Mis nooit meer een topdeal!